EL JÚNIOR 96A S’EMPORTA EL DERBI REUSENC I ES MANTÉ EN LA LLUITA PER LES FINALS

19/01/2014

PARE MANYANET 66 – SALLE PLOMS  74. Malgrat que ambdós equips els separa molta distancia a la classificació, un derbi es un derbi i avui no ha estat menys encara que els àrbitres han posat interès en deslluïr l’espectacle.. Partit molt emocionant amb algunes alternatives al marcador. Encara que els de la Cta. de Tarragona han anat la major part del temps per davant, els locals han lluitat fins al final. El primer quart ha caigut de banda visitant 14-15 després d’equilibrar una bona sortida visitant. Al segon quart, amb alternatives per ambdós conjunts cau de banda del Salle Ploms 37-38. Els jugadors interiors del Salle Ploms han dictat sentència amb un domini absolut dels rebots, conjuntament amb l’encert del  tir exterior,  concretament des de la linia de tres. Però els locals no es rendien i no han deixat que els visitants guanyessin distancia al lluminós hi han mantigut opcions de guanyar el partit fins pocs minuts pel final. Els àrbitres han xiulat fins a 31 personals al Salle Ploms amb tres  eliminats amb decisions dificils d’entendre, la qual cosa però, no ha descentrat als visitants. Bon partit doncs del Salle Ploms amb una bona actitut de sacrifici.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.