EL JÚNIOR 96A MASCULÍ GUANYA AL BÀSQUET MOLINS A

13/10/2013

SALLE- PLOMS REUS 67 – BÀSQUET MOLINS 54
La millora sens dubte de la defensa ha estat una de les causes per les quals el Salle Ploms ha superat als de Molins de Rei, un equip que estarà a dalt a la competició al final de la mateixa. L’encontre ha estat igualat fins al darrer quart on els reusencs han pogut respirar una mica tranquils. Els barcelonins, equip que ens ha causat una bona impresió, s’ha carregat ràpidament de personals cosa que ho han arrossegat tot el partit. El primer quart ha finalitzar amb un 21-15 favorable als locals que han estat més ràpits al contraatac i intensos en defensa.El segon, la mateixa tònica,45-39, bona defensa local, la clau del partit d’avui, més espesos en atac . A la represa els de Molins de Rei han sortit a capgirar el marcador, hi han reduït una mica més la diferència, posant-se inclús en moments puntuals per davant.Un temps mort demanat per l’entrenador local per ordenar un canvi a defensa zonal 3-2 i en moments mixte, ha pogut impedir que la reacció dels visitants anés a més. L’últim quart, el Molins de Rei ha pagat la càrrega de les personals i això ho han aprofitat els reusencs per anar-se’n definitivament i guanyar el partit.