EL JÚNIOR 96A MASC. REACCIONA I SUPERA UN LLUITADOR CB TARRAGONA

01/12/2013

SALLE-PLOMS REUS 73 – CB TARRAGONA 61///veure estadística///ESTADÍSTICA SALLE PLOMS-REUS 96A – CBT

Debut amb victòria del nou tècnic  Uri Pozo, davant un bon CBT. Partit molt intens dels reusencs des de l’inici a la fi amb moltes rotacions a la banqueta, on la defensa local-individual tot el partit- ha estat una de les claus de la victòria reusenca juntament amb el domini absolut dels rebots tant ofesius com defensius (48 en total).  Sortida elèctrica del Salle Ploms-que presentaba algunes baixes- on la rapidesa en les transicions tan ofensives com defensives,  feia que els tarragonins tinguessin problemes en defensa, i en atac gràcies a un bon tir exterior dels  del Tarragonès,  es podien mantenir  dins el partit. Final del primer quart 21-17- . Al segon quart, la mateixa dinàmica amb diferències al marcador de entre 7  i 10 punts amb intercanvi de cistelles, final 41-34. Al tercer quart, ha estat quan el Salle Ploms semblaba en alguns moments liquidaria definitivament el partit amb diferencies de fins a 15 punts, però no ha estat aixi ja que el CBT no ha baixat els braços en cap moment i encara que no han posat en perill el resultat si ha competit fins al final, (57.49). A l’útim quart, els del Baix Camp sense baixar intensitat han gestionat la renda obtinguda en els periòdes anteriors. Encara que s’han de millorar algunes coses, s’està en la bona línia.

ANOTADORS SALLE -PLOMS:  Carlos Moya (14), Arnau Gómez (12), Assís Blasco (8) Pau Llorach (8), Joel Gomis(7), Carlos Feced (7),Aleix Rué (7) ,Marc Martinez (6), Adrià Vernet (4), Ferran Cortina.