EL JÚNIOR 96A MASC. SALLE PLOMS GUANYA A VILADECANS I DEBUTARÀ DISSABTE EN EL PLAY OFF PEL TÍTOL D’INTERTERRITORIAL

11/05/2014

CB VILADECANS-SANT GABRIEL 74 – JÚNIOR 96A SALLE PLOMS 78//Partit sense transcendència en la classificació el disputat avui al pavelló del Col.legi Sant Gabriel de Viladecans. Els locals ja tenien salvada la categoria i el Salle Ploms ja estava classificat pel Play Off pel títol.El partit, ha estat però molt disputat on els locals volien acabar la temporada amb bon regust de boca i han posat molt difícil el partit pels reusencs.En el primer quart ha estat pels locals 17-14 amb els reusencs a mitj gas, i defenses individuals d’ambdós equips. Al segon, el Salle Ploms s’ha posat les piles i tot i que no hem vist un joc massa brillant, els triples reusencs han minat la moral dels barcelonins arrivant al descans amb un 35-38.A la represa, el CB Viladecans ha canviat a defensa zonal i això ha provocat uns minuts d’incertesa de com atacar-la però els d’Oriol Pozo, han mantingut les diferències gràcies en gran part als triples que continuaven entrant irremediablement pels locals.Però res estava decidit, els barcelonins continuaven en zona però el Salle Ploms continuava molt encertat en el tir exterior dominant també el joc interior. Als últlims minuts, Oriol Pozo ordena també defensa zonal que ha estat insalvable pels locals.Final doncs de la temporada regular que podriem qualificar de brillant per part dels reusencs passi el que passi als play off. El proper dissabte a les 12 hrs al Pavelló Joan Sirolla veurem el primer partit del Play Off contra un rival duríssim com es el Sabadell Bàsquet. ENHORABONA PER LA TEMPORADA DEL NOSTRE JÚNIOR A masculí !!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.