EL JÚNIOR 96A GUANYA EN UN PARTIT FLUIX EL CB VALLS

11/01/2014

SALLE-PLOMS 59 -CB VALLS 58.// Partit discret avui del Júnior 96A enfront a un bon equip com el CB VALLS. Els de l’Alt Camp han anat gran part del partit per davant al marcador. El primer quart ha estat dominat pels vallencs més posats en el partit, amb defensa molt fluixa dels reusencs amb  les ajudes desajustades i sense dominar els rebots. Els vallencs penetraben sense massa dificultat a la pintura. Final del primer quart 9-14. La mateixa tònica al segon quart, el Salle Ploms  continuaba sense entrar en el  partit,  semblaba que encara els turrons feien de les seves, final del quart 29-33. A la represa, els locals han sortit més endollats i han donat la volta al marcador en algún moment però llavors ha començat un intercanvi de cistelles. Els pivots locals s’han carregat amb 4 personals molt ràpidament. El partit estaba obert pel l’últim quart, el joc per ambdós conjunts ha entrat en la mediocritat absoluta  però incert pel que fa al resultat.  A a 1 minut pel final els vallencs erren dos tirs lliures que podien haver empatat el partit.  Al final, el Salle Ploms ha tingut la sort de cara. Podia haver guanyat qualsevol dels dos equips