EL JÚNIOR 96A GUANYA EL BÀSQUET ALMEDA I TÉ EL PLAY OFF A TOCAR

05/04/2014

SALLE PLOMS 72 -BÀSQUET ALMEDA 69

Gran partit avui el disputat per dos grans equips com son el SALLE PLOMS i el BÀSQUET ALMEDA. Ambdós conjunts sabien que es jugaven coses importants com era  que el guanyandor de l’encontre tindria pràcticament a la butxaca l’accés als Play off  pel Campionat de Catalunya de interterritorial. Els reusencs, han començat amb molts dubtes de com atacar la defensa zonal que han plantejat els de Cornellà d’entrada. Els triples no entraven i el tir exterior tampoc, això ha fet que els visitants es etiguessín còmodes amb aquest tipus de defensa, final del primer quart ha estat clar pel Bàsquet Almeda, 10-17. Al segón quart, la mateixa tònica, el Salle Ploms no ha dominat els rebots que queien un darrera de l’altre en mans del visitants que contInuaven amb defensa zonal i dominat la pintura local, al final del segon quart han començat a entrar els triples i es podia intuïr un canvi en aquest apartat del joc, final del segon quart + 7 pels visitants. A la represa, després d’una sortida forta dels de Cornellà, els reusencs han ajustat la defensa amb algún canvi de posicions en la defensa individual, s’ha passat a controlar més estretament als jugadors claus visitants. El Salle Ploms ha seguit, ara si, encertant triples, cosa que ha fet que donessin la volta al marcador, acAba el tercer quart ja favorable als locals 51,-49. A l’Últim i definitiu quart els dos equips s’han deixat la pell a la pista, bon bàsquet i bon espectacle. A manca de 3:30 pel final els del Baix Camp guanyaven de +10, semblava el partit sentenciat però no. El Bàsquet Almeda ha remuntat la situació situant-se a 1 punt. Després d’un intercanvi de cistelles amb +3 al lluninós pels reusencs a 8 segons pel final, els de Cornellà no encerten en el triple final que hagués donat pas a la pròrroga. En definitiva gran victòria del salle Ploms, contra un gran equip, que dona moltes possibilitats als reusencs a accedir al Play Off final.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.