EL JÚNIOR 96A GUANYA A BASE DE MÚSCUL A L’INFERNAL PISTA DEL CUBELLES

22/02/2014

CB CUBELLES 51 SALLE PLOMS 72// Victòria del Júnior 96A a una pista indigna de interterritorial o millor dit de qualsevol categoria. La veritat es que avui la bona notícia es que no hem hagut de lamentar la lesió de ningú. Els jugadors no podien mantenir l’equilibri relliscant constantment provocant nombroses caigudes, la federació hauria de vigilar aquestes coses abans que tinguem de lamentar alguna desgracia greu. El partit ha començat amb els locals llençats amb notable encert en els triples. Els reusencs prou feien en matenir-se drets a la rajola del pavelló del Baix Penedés. L’avantage del Cubelles ha arrivat fins a 11 punts al primer quart.  Oriol Pozo, abans de finalitzar el primer quart ha reaccionat rapidament i  ha fet un triple canvi posant múscul i potència a la pista amb l’Assís, Adrià i Ferran. Les coses han millorat arrivant al descans amb un 32-32.Al tercer quart, amb els reusencs ja més adaptats a les condicions de la pista han començat a funcionar amb el joc que ens té habituats amb defensa agresiva i transcions ràpides amb triples de l’Aleix que han fet baixar l’impetu local. L’últim quart els reusencs han superat als del baix penedés totalment i han jugat els últims minuts còmodament.