EL JÚNIOR 96A FA PAGAR ELS PLATS TRENCATS AL CB LA SELVA

09/03/2014

CB LA SELVA 42 – SALLE PLOMS 70.// Amb la lliçó ben apresa de la setmana passada, els reusencs s’han imposat amb autoritat a la pista del CB LA SELVA. Sortida sense concesions del Salle Ploms que deixen el marcador al primer quart en un explícit 5-19.Ja comença ser una costum que els rivals dels reusencs plategin una defensa zonal durant bona part del partit, el segon quart més igualat però també cau de part dels reusencs, 17-33. Relaxament dels visitants al tercer quart que afluixen el ritme cosa que aprofiten els selvatans per reduir les diferències, 39-51. A l’ultim quart Oriol Pozo paga amb la mateixa moneda i ordena defensa zonal 1-3-1 resultat demolidor 3-19 pel Salle Ploms. 34 personals en contra envers 25 a favor. La setmana vinent partit importantíssim per les aspiracions dels reusencs que rebran la visita del Cornellà, rival directe pels play offs.