EL JÚNIOR 96A AVANÇA EL CANARVAL I PERD DAVANT L’ADT AMB FINAL DE TRAGICOMÈDIA

01/03/2014

SALLE PLOMS 40 – ADT 41// Derrota inesperada però merescuda avui davant un vell conegut com l’ADT, malgrat la diferència a la classificació entre ambdós esquips, ja que els reusencs estan lluitant per entrar als play off pel títol i els tarragonins per evitar el descens. Avui però, això no s’ha notat, els locals han sortit sense intensitat ni actitut adequada a la pista en un partit calcat al de la temporada passada, al contrari de l’ADT com ja ens té acostumats quan visita la pista reusenca amb una motivació especial.La veritat es que ni uns ni altres han estat massa encertats amb un joc gris però la diferència ha estat amb la fe que han tingut amb la victòria els visitans. Errades en les entregues, pilotes perdudes, poc encert en els triples, avui no ha entrat res, s’arriva al descans amb un 22-22 al marcador. A la represa semblaba que els reusencs decidirien definitavament el partit, res mes lluny de la realitat ja que els de Torreforta no han perdut mai la cara al partit i continuaven lluitant, s’arriva a l’últim quart amb un 34-29 favorable als locals. L’AT aconsseguix dos triples quasi be seguits, l’entrenador local ordena una defensa zonal 1-3-1,però es continuen fallan tirs un rera l’altra.
Final tràgico-còmic digne d’un dia de carnaval com avui. A manca de dos segons pel final, amb el marcador 39-41 favorable als visitants, dos tirs lliures pel Salle Ploms, no s’encerta el primer i el segon es tira a fallar per intentar capturar el rebot i forçar la pròrroga, “pedrada” contra el tauler i entra el tir lliure per equivocació.

Felicitar a l’ADT, molts ànims al Salle Ploms i que no tinguem que lamentar aquesta derrota al final del campionat. A tornar aixecar-se!!