EL JÚNIOR 96A ASSALTA LA PISTA DEL LIDER EN UN PARTIT IMPRESIONANT

22/03/2014

TORRONS VICENS S.JOAN DESPI 62 – SALLE-PLOMS 67//.Els Nois d’Oriol Pozo han bordat avui el bàsquet i han guanyat a la pista del lider de la categoria que només havia perdut un partit.Rotacions en el cinc inicial dels reusencs que han sortit disposats a no deixar escapar el partit. Els Barcelonins han jugat 35 minuts amb defensa en zona cosa ja esperada (desgraciadament en equips de formació), molt bona defensa individual dels reusencs, final del primer quart 10-21 pels visitants.El segon quart els locals han anivellat una mica el joc però el Salle Ploms destrosaba una i altra vegada la zona amb un poderós joc interior i festival de triples (9 en tot el partit), final del segon quart 25-32. La reacció local havia d’aparèixer, per alguna cosa es el lider, hi ha arrivat a la represa del tercer quart. Els barcelonins donen la volta al lluminós davant un cert relaxament dels reusencs, final del tercer quart 45- 44. Emoció i nervis a la graderia.A l’últim quart el Salle Ploms dona un cop de puny damunt la taula amb domini absolut dels rebots, dominant la pintura i amb triples que continuen entrant. A 4 minuts pel final amb una avantatge altre cop de 9 punts pel Salle Ploms els locals donen per perdut el partit amb el resutat final de 62-67, que situa els reusencs en una bona posició per accedir als play off.