EL JÚNIOR 96A AMB UNA PLUJA DE BON JOC “INUNDA” EL SERRALLO

30/03/2014

CB TARRAGONA B 54 – SALLE PLOMS 88//Espectacular el partit que ens han obsequiat avui els nois d’Oriol Pozo al Pavelló del Serrallo de Tarragona. Els reusencs no han donat cap opció als de Tarragona que s’han vist incapaços de frenar l’allau de joc dels visitants.El primer quart ja ha donat alguna pista de com acabaria el partit d’avui. Els reusencs han sortit endollats, els locals aturaven com podien els contraatacs reusencs que havien posat una marxa més, final del quart 12-19 pels visitants. Al segon quart, el CBT, molt lluitador els dos primers quarts, ha canviat a defensa zonal però ni aixì. El joc interior reusenc una vegada més ha fet estralls a la pintura tarragonina, dominant absolutament els rebots. Els jugadors exteriors “robaven” i sortien en contraatacs demolidors, avui ha sortit tot el que durant la setmana s’ha entrenat.Final del segon quart 26-33, el CBT aguantava el marcador amb molta voluntat i ganes. Els reusencs dominaven el tempus del partit, corrien quan havien de fer-ho i jugaven estàtic quan el partit ho requeria.El tercer i últim quart ha estat un monòleg dels reusencs que s’han vist afavorits per una devallada física del CBT que ha baixat els braços la qual cosa ha provocat que els visitants juguessin còmodament, el partit s’havia acabat a mitjans dels tercer quart. Aquesta victòria consolida als SALLE PLOMS en llocs de Play Off.