EL COPA CATALUNYA FEMENÍ PERD A CASA

15/09/2013

Derrota a la primera jornada disputada de  Copa Catalunya femení del PLOMS SALLE REUS femení davant el CB Igualada. Les reusenques, només han pogut aguantar els dos primers quarts a les barcelonines molt més encertades en el tir de dos amb un 60% d’encert envers un 36 % de les locals. Les visitants han dominat la zona rival quasi tot el partit amb una defensa fluixa de les del Baix Camp, que endemés perdien mases pilotes i fallant cistelles f`àcils.Final del primer quart 12-15 per les igualadines.Mateixa tònica al segon quart on tots dos equips alternaven la defensa zonal amb l’individual, final del quart 22-25. Ha estat a la represa on el CB Igualada ha posat distancia al marcador obtenint una màxima avantatge de 18 punts.Final del tercer quart 28- 41. A l’últim quart les reusenques que no han perdut la cara al partit en cap moment han fet un esfoç per reduir distancies, però ja sense opcions de disputar la victoria a les visitants que s’han dedicar a gestionar l’avantage obtinguda al quart anterior.

Han jugat;

ZAMAR 2000 PLOMS SALLE REUS 48 : Laia Adserà(7), Sofia Guelvenzu (6),Esther Mas (4), Montse Borrell (2), Montse Guerrero (6) cinc inicial, Natalia Medall (3),Judit Trabalon (3),Ariadna Magriñà (7),Khady Faye (10), Helena Cabré

.CB IGUALADA 64 :Vero Julve (4), Nùria Minguet(18), Laura Icart (11), Xènia Freixes (4), Patricia català (6), cinc inicial, Carlota carné (15), Marina Quintanal, Ana carla Martinez, Marta Pujol,Alba Acevedo