EL COPA CAT. FEMENÍ PERD ALTRE COP

12/10/2013

ZAMAR 2000 PLOMS SALLE REUS 62 – BENCRIADA A 76

Nova i dolorosa derrota del ZAMAR SALLE PLOMS REUS a la Copa Catalunya femenina davant les banyolines del BENCRIADA A. Les gironines arrivaben a Reus amb quatre derrotes igual que les locals..El primer quart finalitza amb un 15-27 per les visitants.El segon quart el Bencriada seguia aprofitant-se de la fluixa defensa local per anar sumant punts sense gaire oposició. Les reusenques, no feien valer el seu major potencial, a priori, de les seves jugadores interiors, les quals tenien dificultats en rebre pilotes dins la zona.Magualy Sarr, la nova incorporació de les plomistes finalitzaria però el partit, amb dobles figures, 15 punts, 11 rebots i 18 de valoració, final del quart amb un còmode 27 -45. A la represa, el Salle Ploms passa a defensa zonal 2-3, cosa que fa reaccionar a les reusenques que aconsegueixen un parcial de 9-0 reduïnt així diferencies fins un 42-48 al marcador, semblaba que les del Baix Camp podien entrar novament al partit, però les visitants reaccionen seguint castigant la zona local, final del partit ZAMAR 2000 PLOMS SALLE REUS 62 – BENCRIADA A 76.

Han jugat:

ZAMAR 2000 PLOMS SALLE REUS 62: N.Medall (8), A.Magriña (16), M.Borrell (9), E. Mas, K. Faye (8)-cinc inicial-M.Guerrero, J.Trabalón, L.Collantes, L.Adserà (6), S. Guelvenzu, M.Sarr (15), A. Sánchez.

BENCRIADA “A” 76: A. Bosch (2), N.Trabal (2), M.Buil (5), H.Trabal (19), E,Corominola (6)-cinc inicial- M.Cusí (8), B. Siñol (18), A. Moral (4), E. Teixidor (8), C.Dube (4), C. Serra, C Duch.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.