EL CADET FEMENI B GUANYA L’ADT EN UN PARTIT DISPUTAT

06/10/2013

SALLE PLOMS -CBM 50 -ADT 40

Millora ostensible del cadet femení B envers la setmana passada. Es nota que es va completant la plantilla la qual cosa, fa que la maquinària es vagi engrassant. El partit ha estat disputat tot i que les reusenques han anat quasi sempre per davant al lluminós. El primer quart ha finalitzat amb un 16-7 per les del Baix Camp. Al segon, les de Torreforta han reaccionat, hi han donat la volta al marcador  en alguns moments,  han guanyat aquest quart finalitzant però en un 26-22 per les locals, gràcies a que alguna estona han efectuat una defensa zonal que ha tallat la reacció de les visitants. Al tercer quart el Salle Ploms ha gestionat el marcador, 40-33. Al darrer quart, l’ADT només ha baixat els braços als últims 5 minuts de partit  quan les del Baix Camp han estat més encertades en el contraatac hi han acoseguit cistelles fàcils.