EL CADET B FEMENÍ TIRA D’ORGULL I GUANYA EL CB CAMBRILS

19/01/2014

SALLE PLOMS -CBM 55 -CB CAMBRILS 49. Gran i emocionant partit que s’ha decidit a la pròrroga el vist avui al Joan Sirolla. El primer quart ha estat molt  igualat, les locals amb un atac estàtic de molta qualitat i dominant el rebot,  s’ha imposat a les cambrilenques que han optat pel contraatac,  final 10-8.  El segon quart, ha estat tres quarts del mateix, les visitants podien fer entrades a cistella que no podien ser frenades per les reusenques una mica toves en defensa però implacables en atac amb un alt porcentage d’encerts. Al tercer quart ha estat el CB Cambrils  ha reaccionat amb més agresivitat en defensa i major rapidesa en atac, això ha obligat a l’Aleix a canviar a una defensa zonal durant uns minuts que ha frenat les visitants però al fianl del quart, 29-31. A l’útim quart, un partit obert fins a la jugada definitiva.

JUGADA DEFINITIVA: A manca de 9 segons pel final el CB Cambrils guanyaba per tres punts. Temps mort demanat per l’Aleix,  pissarra que entra a escena, s’havia de preparar un llançament de tres punts que pogués donar pas a la pròrroga. Es treu de fons assitencia de Yasmina a Gisela totalment sola a linia de 6,25 i triple!!!. Restaven 5 segons, les cambrilenques ha forçat una personal amb el cronòmetre a 0. No aconsegueixen transformar cap dels dos tirs lliures, a la pròrroga!!

Als 5 minuts adicionals, les del Salle Ploms han continugt millor els nervis i amb un domini absolut dels rebots han aconseguit emporta-se merescudament el partit.

Destacar alguna actitut antiesportiva de les jugadores de la banqueta del CB Cambrils.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.