EL CADET B FEMENI SEGUEIX LA SEVA LÍNIA ASCENDENT I GUANYA L’ADT

16/11/2013

ADT 52 – SALLE PLOMS 60

El cadet B femení segueix la seva espectacular progresió en el joc i ha guanyat a Riu Clar en un partit que s’ha decidit a l’últim quart. El primer quart le reusenques han imposat un ritme alt de circulació de pilota i major movilitat en atac, dominant la majoria de rebots, final 12-16. Al segon quart les de Torreforta han equilibrat el matx amb un intercanvi de cistelles constant entre ambdós equips, però les locals assoleixen un 26-26 al lluminós. A la represa, després d’uns moments inicials d’errades d’un i altre equip, les reuenques han asserenat el joc i han assolit la màxima diferència de +11 punts que semblaba sentenciar el matx, final 38-49. A lúltim quart brillant reacció de l’ADT, el Salle Ploms erraba cistelles fàcils. A 47 segons pel final les del Baix Camp guanyaben només de 3 punts(52-55), temps mort demanat per l’entrenador visitant, amb pilota de banda a pista pròpia pel Salle Ploms. Jugada assajada de les reusenques que desconcerten a les rivals  ja que  en dues passades es arriven a la cistell rival i dos punts que sentencien el partit. A seguir així!!!