EL CADET B FEM. GUANYA EN UN PARTIT EMOCIONANT AL CB AGUILES

19/10/2013

SALLE PLOMS 44 -CB AGUILES 41

Malgrat que les reusenques han anat quasi bé tot el partit per davant en el marcador, s’han complicat el partit  a l’útim quart. Després de portar una diferència  de 15 punts favorable a les locals,  les de Santa Coloma de Queralt han donat fins i tot la volta al partit a pocs minuts del final amb un 38-39. Les locals, a diferència d’altres partits han començat molt concentrades i anotaven fàcilment, mentre que les visitants erraven cistelles fàcils, final del primer quart 14-8. El segon quart, la metixa dinàmica on les del Baix Camp assoleixen la màxima diferencia de 15 punts, la superior envergadura de les jugadores interiors del Salle Ploms feia decantar la balança,final 23-14.A la represa, es quan ha començat la reació visitant. Ambdós equips canvien a una defensa presionant a tota la pista de la qual, han sortit beneficiades les de Santa Coloma que tenien una banqueta més amplia en nombre d’efectius, fet el qual ha produït que   les rotacions fosin més continues davant el desgast que provoca d’aquest tipus de defensa. El Salle Ploms ha baixat el seu ritme tenint moltes dificultats en traspassar la línia de mitja pista, final del tercer quart però,  33-27- L’últim quart ha estat molt emocionant ja que qualsevol dels dos equips podia guanyar el partit, però després d’un temps mort demanat pel avui entrenador reusenc Raul Bonet a manca de dos minuts, ha estat determinant per apretar en defensa provocant les errades de les visitants. Avui millor actitut de les reusenques respecte a la setmana anterior.