EL CADET A FEMENÍ CAU AMB DIGNITAT A LA PISTA DEL LÍDER

30/03/2014

TGN BÀSQUET 60 -SALLE PLOMS 55

Una mala sortida va fer que les nostres anéssin a remolc a l’inici del partir 10-0. La reacció es va fer a final de període a base de transicions ràpides fins arribar al 14-13. Durant el segon període hi va haver molta igualtat en el marcador, 32-31.
Després del descans ens van posar per primer cop davant del marcador, però un parcial de 8-0 a favor del Tgn Bàsquet va tornar a marcar les diferències.
A l’últim períodee, gràcies a una bona defensa pressionant, el partit es va tornar a posar igualat a tan sols un punt.
En el minuts finals el tgn va ser físicament superior, dominant el rebot i va conseguir una diferència màxima de 10 punts quan faltaven 2 minuts.
A final del partit, les nostres jugadores ho van intentar,però no van aconseguir culminar la remontada. Resultat final contra el líder 60-55
Puntuació:

Ploms: Anna S 8, Marina M 2, Helena 10, Anna L 15, Núria 10, Berta 5, Maria R , Duna , Ainhoa 3, Neus 2, Anna M
Tgn Bàsquet: Masdeu , Peorol 9, Benriels 3, Farre 5, Tibau 8, Barrera, Anton 15, Gulli 5, Gallego 4, Balan 11