EL CADET A FEMENI AMB BAIXES PLANTA CARA AL CBT

27/10/2013

CB TARRAGONA 69 – SALLE PLOMS 61 //Partit contra el millor equip del grup, inici 8-0, i lesió de Maria Ramirez tot pintaba malament, pero no obstant recuperació i acabem perdent el quart d’un punt 21-20. Segon quart, apretem una mica més i acabem guanyant-lo 12-13. Mitja part 33-33. Continuen apretant a la defensa a costa de precipitació a l’atac i esgotament. Molt carregades de faltes. 46-48. Ultim quart aguantant fins a l’últim minut perdent d’un punt i posesio, pero no hem tingut l’experiencia necesaria ni la sort amb tirs lliures ni de els intangibles del joc, pero el CBT no perdona. Partit competit dignament amb un equip amb problemes de lesions i l’ajuda de Teresa (infantil) que ha tingut molt bona actitut. Llastima però el que importa es el grup de noies i el seu creixament esportiu dins del club.