EL CADET 99A GUANYA A MANRESA

24/03/2014

Joviat-La Salle Manresa 72 – Puigcerver Salle 99A 75

Bon partit del Cadet 99A, on es van recuperar bones sensacions en el joc. Molta igualtat en el primer quart on es va arribar 13-16 pels nostres. Al segon període seguien sent mínimes les diferències en el marcador, fins a falta de 1 minut per arribar al descans, que dos triples consecutius, deixaven un aventatge de 8 punts 24-36.

A la repressa, bona sortida amb un 2-12, però l’encert rival va marcar el quart escurçant distàncies amb un 10-0, al final del període s’arribava amb l’avantatge de 46-53. Gran últim quart dels dos equips a base de triples (Vidal 3), un 19-13 posava el marcador a tan sols un punt als manresans (65-66), però en l’últim minut, dues accions ofensives d’en Pol, va donar la victòria.

Ángel, Jordi 2, Dani 9, Vidal 16, Marc A. 1, Albert F. 21, Marc C. 4 Àleix 3, Pol 13, Albert S. 6.