EL CADET 98A PERD EL PRIMER PARTIT DE LA TEMPORADA

17/03/2014

Crònica partit C.T. CADET MASCULÍ Promoció – Interterritorial Grup 1r Jornada 8a

8è partit de la segona fase del nostre campionat i 1a derrota.
C.B. CORNELLÀ, B: 69 – SALLE-PLOMS, 98-A: 65
Resultat oficial de moment, ja que un cop repassada l’acta del partit, falta sumar un punt al nostre equip en el minut 7 del 3r quart. Així doncs, resultat final: C.B. CORNELLÀ, B: 69 – SALLE-PLOMS, 98-A: 66.
Partit jugat de poder a poder en alternances al marcador, però on la majoria de minuts a portat l’iniciativa el Cornellà (ha guanyat tres dels quatre quarts).
Classificats en 2n lloc empatats amb el AECAM, tots dos amb 7 victòries i 1 derrota (549 punts a favor/433 punts en contra). En segon lloc per culpa del bàsquet average…
Els parcials: 16-15 / 18-15 (34-30 a la 1/2 part) 24-21 i 11-15 (35-36 al 2n temps) – (69 – 66).
Anotadors: Pau, 0; Arnau, 7; Jacob, 6; Miki, 2; Jordi, 3; Xavier Arbós, 0; Xavier Aguilar, 2; Joel, 43; Carlos, 3; Adrià , 0.
Triples: 2 (Arnau i Joel); Tirs lliures: 14 de 31; 17 faltes personals. Cap eliminats per 5 personals.
Proper partit diumenge dia 23 de març, juguem contra el FLOR DE VIMVODÍ PARDINYES GROG, al pavelló de la Salle i en horari no habitual, les 16:00 hores.