EL CADET 98A GUANYA L’UB SANT ADRIÀ I ES PLANTA PRÀCTICAMENT A LA FASE FINAL

06/04/2014

Crònica partit C.T. CADET MASCULÍ Promoció – Interterritorial Grup 1r – Jornada 11a

11è partit de la segona fase del nostre campionat i 9a victòria.

SALLE-PLOMS, 98-A: 61 – UB St. ADRIÀ, 1: 42

9a victòria dels nostres jugadors. Després de la dolorosa derrota del passat cap de setmana, sembla que això ha servit per tornar a trobar la línea de bon joc, ACTITUT i saber estar a la pista de la majoria de jugadors.

Partit marcat en el 1r i 2n quart per les fortes defenses d’ambdós equips. Hem gaudit d’un gran partit. Algun dels nostres jugadors, ha de començar a madurar…, sou cadets de 2n any i l’any proper júniors…, no jugueu en un equip benjamí!

Un altre cop en Raül ha sabut redreçar el joc en els moments importants. No ha calgut demanar temps morts. Sols un al final del primer quart…, el treball durant la setmana s’ha vist reflectit al marcador.

Amb aquest resultat ens assegurem pràcticament el passis a la fase final. Empatats a 9 victòries amb el AECAM, som 2ns del grup amb tres victòries de diferència sobre el 3r classificat.

El proper partit, diumenge 13 d‘abril, partit altra cop a la pista de la Salle contra CB MOLLET A, el 5è classificat, a les 10:45 hores.

Els parcials: 13-07 / 15-15 (28-22 a la 1/2 part) 19-10 i 14-10 (33-20 al segona part) – (61 – 42).

Anotadors: Pau, 0; Arnau, 8; Jacob, 1; Miki, 0; Jordi, 3; Xavier Arbós, 9; Xavier Aguilar, 3; Joel, 27; Carlos, 8; Adrià , 2.

Triples: 3 (Joel, Arnau i Xavier Arbós); Tirs lliures: 14 de 33; 18 faltes personals. Cap eliminat per 5 personals ().