EL CADET 98A GUANYA EL SANTFELIUENC I JA ESPERA EL PLAY OFF PER LA FINAL

27/04/2014

Crònica partit C.T. CADET MASCULÍ Promoció – Interterritorial Grup 1r – Jornada 13a

13è partit de la segona fase del nostre campionat i 11a victòria.

CB SANT FELIUENC, A: 49 – SALLE-PLOMS, 98-A: 56

11a victòria. Partit que no s’ha resolt fins l’últim quart. Alternança en el marcador en els tres primers quarts. Ens queda millorar el treball en acabar les jugades sota taulell. Hi ha hagut moments de precipitació i massa força sota cistella. Els tirs lliures segueixen sent l’assignatura pendent i que ens fan estar neguitosos fins l’últim moment als pares i jugadors.

Encarem la recta final del campionat. Poseu-vos, o recarregueu les piles que us farà falta per afrontar amb garanties els últims i decisius partits, especialment el cap de setmana del 24 i 25 de maig. Les semifinals i la final ja sabem que son partits a cara o creu.

Amb aquest resultat seguim segons empatats a 11 victòries amb el AECAM. A la fase final ens trobarem a quarts, en un doble enfrontament contra el CB Hospitalet o el Cercle Catòlic.

Aquest cap de setmana fem pont. Podrem gaudir de la 33 edició de les XII Hores de Minibàsquet. El proper partit, diumenge 11 de maig. Últim partit d’aquesta fase i a la nostra pista contra el LESTONNAC A, a les 10:30 hores.

Els parcials: 15-18 / 13-11 (28-29 a la 1/2 part) 15-11 i 06-16 (21-27 al segona part) – (49 – 56).

Anotadors: Pau, 0; Arnau, 2; Jacob, 0; Miki, 8; Jordi, 2; Xavier Arbós, 3; Xavier Aguilar, 7; Joel, 25; Carlos, 9; Adrià , 0.

Triples: 2 (Joel); Tirs lliures: 10 de 21; 20 faltes personals. Cap eliminat per 5 personals ().