EL CADET 98A GUANYA A PORTA TANCADA PER ALDARULLS A LA GRADERIA

23/02/2014

SALLE-PLOMS, 98-A: 57 – CB SANTFELIUENC A: 49

Crònica partit C.T. CADET MASCULÍ Promoció – Interterritorial Grup 1r Jornada 6a

6è partit de la segona fase del nostre campionat i 6a victòria.

Avui no farem crònica del partit. només comentar la molt BONA ACTITUT per part dels jugadors dels dos equips, que tot i el que ha passat a la grada, han volgut acabar de jugar el partit.
Al minut tres del 3r quart, l’àrbitre del partit ha demanat al delegat de camp fer fora tots els pares i públic en general, degut als incidents que s’han produït a la grada entre els pares dels dos equips. Llàstima que tots, inclosos els que només venen per animar l’equip del seu fill, s’han hagut de perdre la resta de partit i no han pogut gaudir d’un final vibrant i emocionant.
No vulgueu donar la culpa a l’àrbitre, ho ha fet el millor que ha pogut. Potser el problema serà federatiu, fins que no se n’adonin de que en lloc d’un àrbitre, potser seria millor la presència de dos àrbitres, un de principal i un auxiliar com es fa a la taula amb dos auxiliars: un anotador i un cronometrador.
Esperem que això no acabi en una sanció de la federació i tancament del camp per algun partit…!!!
Líders en solitari. 6 victòries i 0 derrotes (414 punts a favor/298 punts en contra).
Els parcials: 15-17 / 17-20 (32-37 a la 1/2 part) 07-06 i 18-06 (25-12 al 2n temps).
Anotadors: Pau, 0; Arnau N., 3; Jacob, 0; Miki, 5; Jordi, 4; Xavier Arbós, 3; Xavier Aguilar, 2; Joel, 33; Carlos, 5; Adrià N., 2.
Triples: 1 (Carlos); Tirs lliures: 16 de 26; 16 faltes personals. Un eliminat per 5 personals: Arnau.
Proper partit d’aquí a dos setmanes. La setmana propera festa per CARNAVAL. el dia 8 de març, dissabte, juguem contra el LESTONANAC A (2 victòries i 4 derrotes), a la seva pista i ales les 12:00 hores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.