EL CADET 98A GUANYA A MOLLET I NO CONEIX LA DERROTA

17/02/2014

Crònica partit C.T. CADET MASCULÍ Promoció – Interterritorial Grup 1r Jornada 5a

5è partit de la segona fase del nostre campionat i 5a victòria.
RECANVIS GAUDI – CB MOLLET -A : 45 – SALLE-PLOMS, 98-A: 53
Bon començament de partit. Un primer quart per pensar que finalment estem per la feina. Al segon quart s’han tornat a perdre les formes, per igual en defensa i atac.
Després del descans, tot suposant que el nostre entrenador els hi ha dit alguna cosa als seus jugadors, comencen a recuperar les formes, especialment en defensa. Finalment a l’últim quart, s’ha recuperat del tot l’esperit de lluita tant en defensa com en el atac.
Aquesta setmana han recuperat l’ ACTITUT!!!
Líders en solitari. 5 victòries i 0 derrotes (357 punts a favor/249 punts en contra).
Els parcials: 09-15 / 14-05 (23-20 a la 1/2 part) 14-17 i 08-16 (22-33 al 2n temps).
Anotadors: Pau, 0; Arnau N., 10; Jacob, 2; Miki, 1; Jordi, 12; Xavier Arbós, 2; Xavier Aguilar, 2; Joel, 18; Carlos, 4; Adrià N., 2.
Triples: 3 (Joel i Arnau N.: 2); Tirs lliures: 17 de 35; 23 faltes personals. Un eliminat per 5 personals: Jordi.
Proper partit,el diumenge, 23 de febrer. Tornem a jugar a casa, al Pavelló de la Salle contra el CB SANT FELIUENC A (3è classificat amb 3 victòries i 2 derrotes), a les 12:15 hores.