EL CADET 98A CONTINUA AMB VICTÒRIES I XIFRES INCREÏBLES

19/11/2013

C. B. La Selva, 42 – Salle-Ploms 98-A, 100

2n partit de la segona volta del C. T. Cadet Masculí Promoció, Nivell A-1 fase prèvia grup 01. Els nostres aconsegueixen la seva setena victòria consecutiva en set partits de lliga.

Tot segueix igual, els nostres van tornar a fer de les seves, bona pressió en defensa i més d’una errada tant en atac com en defensa per no escoltar les instruccions d’en Raul Bonet, el nostre entrenador. Un percentatge molt alt d’encert en tots els quatre quarts. Els parcials: 12-29; 05-18; 19-24 i 06-29 en l’últim quart.

Destacar un altre cop la participació en aquest partit del jugador Roger Serrano (infantil Sant Josep), que va anotar 12 punts.

L’acumulat global de punts: 710 a favor i 254 en contra. Líders en solitari del nostre grup en dos victòries de diferencia sobre el segon classificat i tres sobre el tercer.. El promig en aquestes set partits: victòria per 102 – 36 en tots els partits.

Anotadors Salle Ploms: Joel G. 32 (3 triples); Carlos C. 16; Adrià N. 9; Arnau N. 11 (1 triple); Pau M. 2; Roger S. 12; Jacob B. 4; Jordi B. 4; Xavier Arbós 8; Xavier Aguilar 2.

Aquesta setmana toca jugar a casa contra el CBT…

Apa lleons…, que som Ploms-Salle!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.