EL CADET 98A COMENÇA LA SEGONA VOLTA GUANYANT IGUAL QUE LA PRIMERA,

11/11/2013

Salle-Ploms 98-A, 108 – AB El Vendrell – Taronja, 33

Hem començat la segona volta del C. T. Cadet Masculí Promoció, Nivell A-1 fase prèvia grup 01. Els nostres aconsegueixen la seva sisena victòria consecutiva (sis victòries en sis partits de lliga).

Tot i seguir amb la baixa del Miki, els nostres van tornar a fer de les seves en una molt bona pressió en defensa i un percentatge molt alt d’encert en el primer i segon quart. Els parcials: 34-02; 29-11; 23-09 i 22-13 en l’últim quart.

Destacar la participació en aquest partit del jugador Roger Serrano (infantil Sant Josep, que va participar a la victòria amb 11 punts inclòs 1 triple.

L’acumulat global de punts: 610 a favor i 212 en contra. Líders en solitari del nostre grup en dos victòries de diferencia. El promig en aquestes sis partits: victòria pe 102 – 35 en tots els partits.

Anotadors Salle Ploms: Joel G. 37; Carlos C. 12; Adrià N. 4; Arnau N. 5; Pau M. 5; Roger S. 11; Jacob B. 2; Jordi B. 10; Xavier Arbós 17; Xavier Aguilar 5.

Aquesta setmana toca jugar al camp del C.B. La Selva.