EL CADET 98A A PUNT D’ACABAR UNA TRAJECTÒRIA IMPECABLE, INTERTERRITORIAL ESPERA

02/12/2013

Salle-Ploms 98-A, 115 – Torredembarra BC, 59

Ja sols ens queda un partits per acabar aquesta fase prèvia del C. T. Cadet Masculí Promoció, Nivell A-1 grup 01. Els nostres aconsegueixen la seva novena victòria consecutiva en nou partits de lliga.

Tot segueix igual. El resultat ho diu tot. Moltes errades en el primer quart, o bé la música de la megafonia al prèvia al partit, o bé la extra relaxació dels jugadors abans de començar el partit, van fer que el primer quart fos patètic…, especialment en defensa. Altre cop un percentatge equilibrat i molt alt d’encert en tots els quatre quarts. Els parcials: 29-20; 29-17; 27-06 i 30-16 en l’últim quart.

L’acumulat global de punts: 948 a favor i 348 en contra. Líders en solitari del nostre grup en tres victòries de diferencia sobre el segon i tercer classificat. El promig en aquestes nou partits: victòria per 105 – 38 en tots els partits.

Anotadors Salle Ploms: Joel G. 34 (2 triples); Carlos C. 24; Adrià N. 7 (1 triple); Arnau N. 18; Roger S. 2; Jacob B. 5; Jordi B. 4; Xavier Arbós 10; Xavier Aguilar 11 (1 triple) .

Aquesta setmana fem pont…!!! i l’últim partit el 15 de desembre a 2/4 d’11 del matí a la pista del AD Torreforta.