Sènior A Masculí 84 – CB IPSI A 70
Debut amb victòria

20/09/2015

Inici positiu dels nostres en el seu retorn a la Copa Catalunya, en un partit que ha semblat estar sempre sota control però que, malgrat s’han assolit diferències significatives en diversos moments i que han arribat a un màxim de 15 punts a favor a la primera meitat (32-17), no s’ha pogut tancar definitivament fins ben entrat el darrer quart. Un parcial de 0-11 favorable als visitants, amb un seguit de pilotes perdudes pels reusencs, reduïa la diferència a només 3 punts (38-35), però un seguit de bones accions al contraatac després de pilotes recuperades deixaven els nostres 8 punts amunt en arribar al descans (43-35).

La segona meitat ha començat amb millor efectivitat per part del Ploms-Salle i semblava que ens tornàvem a allunyar definitivament en el marcador en superar els 10 punts de marge (51-40), però un cop més l’IPSI ha cregut en les seves opcions i ha aconseguit acostar-se al marcador arribant fins i tot a empatar-lo (51-51). A partir d’allí una nova estrebada dels nostres ja no ha pogut ser contestada pels visitants i la diferència s’ha anat estirant fins arribar a una màxima de 17 punts, que s’ha quedat en els 14 finals (84-70).

Important doncs començar amb victòria, que caldrà refrendar dissabte vinent a la pista de l’AB Vendrell.

Per més detall, aquí teniu les estadístiques oficials completes del partit: Estadístiques del partit.

Podeu veure també un recull d’imatges del partit en aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.