COVID-19. Comunicat del CB La Salle Reus

10/03/2020

Davant les diverses preguntes rebudes per part de jugadors/es i famílies, creiem oportú fer palesa la postura del CB Salle Reus envers la creixent preocupació per l’extensió del SARS-CoV-2, nom oficial del ja malauradament famós coronavirus.

Aquesta no pot ser altra que remetre’ns de forma escrupolosa a les instruccions emeses de forma regular per les autoritats, en especial les sanitàries que són les que més dades i coneixements tenen sobre el tema, però òbviament també les polítiques i, en el nostre cas, les esportives.

En aquest sentit, i atès que a casa nostra no hi ha a hores d’ara anunciada cap mena de mesura extraordinària, hem de mantenir la normalitat en les nostres activitats, incloent evidentment els entrenaments dels nostres equips.

Òbviament, demanem prestar més atenció que mai a la higiene, rentant-nos el més sovint possible les mans i evitant en la mesura del possible el contacte d’elles amb qualsevol part del rostre,  sobre tot després d’activitats que impliquin el risc d’embrutar-les.

Així mateix, recordem que davant qualsevol símptoma rellevant, especialment si va acompanyat de febre, es recomana romandre a casa i extremar les mesures de precaució per tal d’evitar possibles contagis. Per qualsevol dubte, i com ja heu de saber, cal trucar al telèfon especial 061 per rebre les indicacions oportunes i evitar adreçar-se directament als centres sanitaris.

Si que volem fer èmfasi en que davant d’una situació com aquesta és molt important mantenir la calma i, sobre tot i com dèiem a l’inici, la confiança plena i exclusiva en les indicacions de les autoritats competents.

Si en qualsevol moment es produís algun canvi rellevant en la situació, no dubteu que us el farem arribar malgrat que, insistim, són els canals oficials de comunicació els únics acreditats per adreçar-se a la ciutadania amb instruccions o mesures especials que calgui adoptar.

Moltes gràcies, com sempre, per la vostra confiança, i esperem que la situació vagi tornant progressivament a la normalitat absoluta, tot i que caldrà tenir paciència i, sobre tot, molta calma.

Per acabar, us deixem com a complement l’enllaç a la web de la Generalitat de Catalunya on trobareu en tot moment la informació actualitzada al voltant de la malaltia causada pel Coronavirus SARS-CoV-2


Comentaris

 1. Gemma Rubio Mayol - 10/03/2020 a 21:28

  Consell de mesures alternatives a prendrea les q ja heu decidit:
  -entrenaments a porta tancada
  -partits a porta tancada
  -no ús dels vestidors i dut es (dutxar-se a casa com a mesura d’evitar contagi)
  -insistir en no acceptar a ningú, usuaris, professionals, personal propi,… amb simptomatologia respiratòria amb febre.

  Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Accessos Ràpids

logo 3 LQ

logo 3 LQ

logo 3 LQ

Entrades Anteriors