COVID-19. Comunicat del CB La Salle Reus (2a actualització)

12/03/2020

En línia amb la informació que comunicàvem ahir dia 11, i de forma totalment coherent amb la posició establerta per part del club, en el sentit de seguir únicament i estricta les instruccions de les autoritats competents, i atès que la Generalitat de Catalunya acava de confirmar que a partir de demà divendres dia 13 de març de 2020 es decreta el tancament de tots els centres d’ensenyament del país, emetem aquest comunicat de seguiment per fer-vos avinents les implicacions que això comportarà en l’activitat del club, que són les següents:

  • A partir del mateix divendres dia 13 queden suspesos tots els entrenaments dels equips del club, de totes les categories i a totes les instal·lacions on es duen a terme.
  • El període de la suspensió és en principi el mateix que el Govern ha establert per la que aplica als centres educatius, dues setmanes, però de la mateixa manera queda subjecte a qualsevol futura indicació en un o altre sentit, que com és obvi comunicarem oportunament si s’escau.
  • Donat que, en el cas particular del pavelló de La Salle, hem rebut instruccions per part de la Direcció del Centre en el sentit d’aplicar immediatament el tancament per les activitats extraescolars, incloses les esportives, els entrenaments previstos en aquesta instal·lació queden també suspesos ja amb data d’avui dijous dia 12.

Reiterem la voluntat del club de seguir de forma escrupolosa les indicacions i les ordres de les Autoritats, úniques acreditades per prendre decisions d’aquesta magnitud i que no només afecten en diversa i gran mesura a la nostra activitat, sinó que tenen un impacte significatiu en moltes altres.

Com s’ha vingut reiterant des de les diferents administracions, és importantíssim mantenir la calma i la racionalitat en situacions com aquestes, i cal sospesar no només les conseqüències immediates de les decisions preses, sinó totes les que d’elles se’n puguin derivar directament o indirecta, tantes com es puguin avaluar. Així ho hem entès sempre i així ho continuarem fent en el futur.

Seguirem també informant i restem com sempre a la vostra disposició per qualsevol comunicació, comentari o dubte que pugueu tenir al voltant d’aquest assumpte, que esperem i confiem que es resolgui favorablement el més aviat possible amb un retorn progressiu a la normalitat.

Mentrestant, si us plau i pel bé de tots i totes, no feu cas, ni molt menys els difongueu, de rumors ni alarmes injustificades, sovint iniciades de manera maliciosa, i recorreu sempre a les informacions emeses a través dels canals oficials (Govern d’Espanya, Generalitat de Catalunya i Ajuntament de Reus en el nostre cas).

Gràcies per la vostra comprensió i suport i, més que mai, SALUT I BÀSQUET!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Accessos Ràpids

logo 3 LQ

logo 3 LQ

logo 3 LQ

Entrades Anteriors