CB Tarragona 83 – 72 Zamar 2000 Ploms Salle Reus A.
Sense Complexos!

10/09/2016

Magnífic partit el que ens han ofert aquest vespre a Tarragona ambdós equips però sobre tot el nostre si tenim en compte la diferència de categoria on competeix cada un. Ja des del començament s’ha vist que els reusencs jugaven amb confiança i sense por, la pitjor enemiga en partits teòricament desequilibrats, i malgrat que el CBT ha anat sempre pel davant, les diferències no s’acabaven de disparar i els jugadors que entrena l’Oriol Pozo sabien trobar resposta cada cop que els locals apretaven el ritme. Així s’han anat succeint els quarts, amb parcials de 21-14, 27-22 (48-36 al descans), 17-16 (65-52 al final del tercer parcial) i 18-20 pel resultat final de 83-72.

Capítol apart mereix justament el darrer quart, l’únic que a la fi ha estat guanyat pels nostres, doncs al començament semblava que el CBT podria trencar definitivament el partit, quan amb molta pressió ha forçat més pèrdues de pilota del rival que gairebé tota la resta de l’encontre. Això, unit a un alt percentatge d’encert en el tir, ha fet que se n’anés 80-52 mercès a un parcial demolidor de 15-0… Però just aquí hem vist la millor cara del Ploms Salle, i sense perdre mai la confiança, han sabut de nou trobar la manera de malbaratar el joc rival just quan semblava que el marcador s’encaminava cap a una diferència més en consonància amb les dues categories de diferència. Així, han aconseguit convertir el que semblava un esfondrament final en tot el contrari i, amb un parcial que val la pena remarcar, 3-20, com dèiem han acabat fins i tot guanyant el quart i deixant un resultat final molt més que digne.

Més enllà dels resultats, però, i malgrat que sempre queda molta feina per davant, seguim amb les bones sensacions que ja apuntàvem a Mataró i, sens dubte, podem dir que mai dues derrotes en pretemporada ens han deixat tan satisfets. Demà dissabte nou compromís de preparació, aquest cop amb presentació a casa i contra un rival que competirà amb nosaltres a Copa Catalunya, el Cantaires Tortosa. Serà a les 18 hores al Joan Sirolla i, no cal dir-ho, us hi esperem. Aquests nois fan molt bon bàsquet, i els heu de veure!