Campus Bàsquet Salle Ploms – Vidimiri. 29 de Maig Reunió Informativa

20/05/2014

DIJOUS DIA 29 de MAIG a les 18.45, a la sala d’actes  de l’Antic Hospital de Sant Joan, es portarà a terme la reunió informativa del Campus d’estiu Salle Ploms – Vidimiri. Veureu com han estat les edicions anteriors i us resoldrem totes les preguntes que puguin sorgir.

Aquest any, millorem una mica més tota la oferta de bàsquet a l’estiu pels nens i nenes de 8 a joves de 18 anys. A les XII Hores es va fer una presentació on Albert Miralles, Carlos Aparicio i Bernat Bauzà van explicar la dinàmica del campus de la mateixa manera que hi va haver un stand d’informació a La Salle.  La propera setmana farem reunions amb tots els equips del club per donar de nou informació.

Durant el mes de Juliol es portarà a terme el campus del club amb les següents novetats:

– La primera o la segona setmana de Juliol es desenvoluparà a les instalacions de La Nucía, a Alacant, el lloc amb les millors instal·lacions de l’estat on molts professionals d’ACB fan les seves preparacions. Els jugadors professionals Albert Miralles ( Fiatc Joventut de Badalona) i Sergi Vidal ( Unicaja de Málaga), seran els encarregats de fer gaudir als nostres de l’esport, el lleure i les convivencies. Durant aquesta setmana el jugador/a podrà elegir què fer, si només bàsquet o bàsquet i altres activitats. Es desenvoluparan entrenaments de grups pels matins i, si es vol, de tecnificació especifics dirigits per jugadors i entrenadors de l’entorn professional.

– Les altres dues setmanes es desenvoluparan amb torn de matí a les nostres instalacions, incloent piscina. El treball serà de tecnificació, lleure i valors.

El preu del campus durant les quatre setmanes de Juliol es de 450€. Inclou, d’una banda, l’estància a Alacant, la roba d’entrenament, els 5 menjars diaris, parc acuátic, assegurança mèdica, etc. També la tecnificació durant els matins a Ploms de les dues setmanes de després amb la piscina inclosa. Creiem que és un preu que s’ajusta molt per tenir-ho tot inclòs i poder estar amb els nens/es i joves fent el que més els hi agrada, gaudir de l’esport i fer-ho en entorns únics. Podeu elegir el nombre de setmanes de campus a Alacant i de Jornades de Tecnificació de Ploms-Salle.

La propera setmana farem una reunió general amb tots els equips del club per donar informació mes acurada però si visiteu www.campusvidimiri.com o us descarregueu la informació de presentació podreu obtenir més informació de la setmana a Alacant.

 

Dies de campus Preu Dies de campus Preu
Ploms-Salle Vidimiri 29 de Juny a 5 de Juliol 420 (1) Jornades tecnificació Ploms Salle Del 7 al 11 Juliol 30,00 €
Ploms-Salle Vidimiri 6 de Juliol al 12 420 (1) Jornades tecnificació Ploms Salle Del 14 al 18 Juliol 30,00 €
Tecnificació Ploms-Salle Resta de setmanes Juliol 10 (2) Jornades tecnificació Ploms Salle Del 21 al 25 Juliol 30,00 €
Jornades tecnificació Ploms Salle Del 28 al 31 Juliol 30,00 €
(1) No hi ha segons descomptes aplicats
Tot el mes 90,00 €
(2) Preu especial per setmana assistent a campus
Existeixen preus especials per anar dues setmanes a Alacant, germans, etc. Visiteu www.campusvidimiri.com

 

DIJOUS DIA 29 de MAIG a les 18.45, a la sala d’actes  de l’Antic Hospital de Sant Joan, es portarà a terme la reunió informativa del Campus d’estiu Salle Ploms – Vidimiri. Veureu com han estat les edicions anteriors i us resoldrem totes les preguntes que puguin sorgir.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Accessos Ràpids

logo 3 LQ

logo 3 LQ

logo 3 LQ

Entrades Anteriors