Avui presentem… l’Oficina del Bàsquet

24/07/2017

Dèiem a la notícia en què us presentàvem la nova Direcció Esportiva del Bàsquet Ploms Salle Reus que una part important de la renovada estructura amb què volem funcionar a partir d’ara passava per la creació d’una nova figura, la de la Responsable d’Administració.

Aquest nou rol tindrà cura, en estreta col·laboració amb els nous Directors Esportius, de les tasques administratives relacionades amb l’activitat esportiva dels nostres equips: tramitació de llicències i altres gestions amb la FCBQ, , revisions mèdiques, equipaments, control de quotes, etc. La persona que ha acceptat el repte de fer-se càrrec de tot aquest munt de treball és la Carme Fernández, a qui tenim el plaer de presentar-vos avui aquí.

La Carme és també membre de la Junta Directiva del CB Salle Reus. Administrativa de professió, treballa a l’Ajuntament de Reus. No sabem com troba temps per fer front a les seves responsabilitats laborals i familiars i encara li queda marge per dedicar-se al meravellós món del bàsquet, però segurament hi tingui a veure el fet de ser mare de tres jugadors, dos dels quals formen part d’equips nostres (el Marc, Júnior de 1r any, i el Diego, Sènior).

Un aspecte al qual hem donat molta importància serà la creació de la que hem anomenat Oficina del Bàsquet, de la qual la Carme en serà la cara visible. Dos dies a la setmana (en principi dimarts i dijous en horari per confirmar), ella estarà disponible per atendre les consultes dels nostres socis i sòcies (jugadors/es i pares o mares) i resoldre-les directament o canalitzar-les per la seva resolució en funció de la seva naturalesa.

Fins aquesta temporada, bona part de les tasques que d’ara endavant durà a terme la Carme anàven a càrrec del Director Esportiu, la qual cosa suposava sovint una excessiva acumulació -i dispersió- de feina en una sola persona. Amb la nova estructura i amb la innata capacitat de la Carme estem convençuts de que serem més eficients i, sobre tot, més propers a les famílies. Esperem que així sigui i restem a la vostra disposició per qualsevol cosa que pugueu necessitar o suggerir.

Moltes gràcies Carme i, com no, molta sort!


Comentaris

  1. Pedro - 19/08/2017 a 11:33

    La conec personal i professionalment, i només us puc dir que és tota una Crack.

    Eficient, eficaç, enamorada del bàsquet, i el millor, una gran persona, molt responsable i professional.

    Ploms està d’enorabona. Un gran fitxatge

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Accessos Ràpids

logo 3 LQ

logo 3 LQ

logo 3 LQ

Entrades Anteriors