AVUI PRESENTEM…

29/11/2019

Avui divendres dia 29 de novembre és el dia de la nostra Presentació d’Equips. Com cada any, i en el marc del nostre Pavelló Olímpic Municipal, s’aplegaran tots els equips del club juntament amb els de les escoles amb les quals col·laborem en la difusió del bàsquet i els seus valors.

Aquest any, seran un total de 43 els equips que hi intervindran, dels quals 24 són els Salle Ploms (fins a categoria júnior) i Ploms Salle (sènior), mentre que la resta provenen de les escoles que ens acompanyaran en aquesta diada (La Salle, Joan Rebull, Pi del Burgar i Puigcerver; Sant Josep malauradament no hi podrà participar en aquesta ocasió).

Del total d’equips, 20 són masculins, 16 femenins i 7 mixtes, fet que dóna bona mesura de la nostra clara vocació de paritat i igualtat d’oportunitats, tant en quantitat com en qualitat, pel que fa als i les nostres esportistes.

També demostrem la nostra vocació d’oferir el més ampli ventall d’opcions per que nens i nenes puguin practicar el seu esport preferit al nivell que desitgin i puguin assolir, amb un mínim d’un equip per cada grup d’edat i per nivell de competició: des d’escolar a través del Consell Esportiu del Baix Camp, fins a competicions d’àmbit català organitzades per la Federació Catalana de Bàsquet.

En total, seran més de 450 esportistes els que gaudiran d’aquesta estona de merescut protagonisme. Per alguns/es, serà la primera vegada (esperem que de moltes). Altres ho faran un any més, i en alguns casos de forma ininterrompuda des d’aquella que va ser, fa moltes edicions, la de la seva estrena. Aquesta és una altra de les nostres fortaleses: el compromís dels i les qui se senten part de quelcom que s’assembla més a una família que a un club.

Sempre reiterem que som modests però a la vegada grans. La modèstia, de fet, no va renyida amb la grandesa sinó que creiem que n’és condició fonamental. I dir que som grans no ens fa pecar pas d’immodèstia quan el que es diu es fonamenta en fets contrastats. Per això podem afirmar clarament que el nostre projecte de Bàsquet Ploms Salle Reus és un dels més importants de Catalunya i això, en un esport que al nostre país és el segon en nombre de llicències i el primer en categoria femenina, té molt de mèrit i ens ha de fer sentir molt orgullosos.

En efecte, cap altre club del nostre entorn no pot superar, ni en quantitat ni en qualitat, el que avui nosaltres presentarem al Pavelló Olímpic. Ni de bon tros. Però tampoc no en trobarem cap que ens superi a la Territorial de Lleida, ni a la de Girona. I fins i tot si anem a buscar a la de Barcelona pocs n’hi hauran, molt pocs.

Aquesta realitat clarament mesurable no ens ha de fer perdre la nostra essència, ni molt menys conduir-nos a l’autocomplaença. Al contrari, i com ho demostra el fet de que cada any som més, ens ha de reforçar en la idea de que el nostre model de club de bàsquet, d’unió de clubs de bàsquet per ser més precisos, és el que millor funciona.

Per tot això hem d’estar molt agraïts als i les qui feu possible aquest acte d’avui i tot el que fem al llarg de la temporada: jugadors i jugadores, entrenadors i entrenadores, mares, pares, familiars, amics i amigues que confieu en nosaltres. També a les entitats i administracions que ens donen suport: Ajuntament de Reus, Diputació de Tarragona, Direcció General d’Esports de la Generalitat; Consell Esportiu del Baix Camp, Federació Catalana de Bàsquet, escoles, patrocinadors… A totes elles i a les persones que les representen, el nostre agraïment més sincer.

Ens veiem avui doncs plegats al Pavelló Olímpic Municipal, amb obertura de portes a les 19:00. I no oblideu que, justament avui, en acabar l’acte de presentació pròpiament dit (sobre les 20:30), tindrem un apassionant partit de bàsquet que, en el fons, és una bona mostra del que acabem de dir. S’hi enfrontaran per un costat un equip format essencialment per antics alumnes i/o jugadors de La Salle, alguns dels quals són també ex-jugadors de Ploms, i per l’altre el que probablement és l’equip més jove del grup de Tercera Catalana, el Reus Ploms Salle C. Un derbi fraternal però un derbi al cap i a la fi, que esperem que ens depari un bon espectacle com a final de festa.

I sobre tot no oblideu que, com cada any, aprofitem la celebració d’aquest acte per col·laborar amb Càritas en la recollida d’aliments per aquelles persones que no en poden disposar de forma senzilla. Les vostres aportacions els ajudaran i s’agrairan sempre, però molt especialment de cara a les properes dates.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Accessos Ràpids

logo 3 LQ

logo 3 LQ

logo 3 LQ

Entrades Anteriors