ASISA, amb el Bàsquet Ploms-Salle Reus

20/05/2019

Ens complau anunciar que ASISA i el Bàsquet Ploms-Salle Reus han signat un acord de col·laboració pel qual la companyia d’assistència sanitària es converteix en patrocinador del nostre projecte.

No cal dir que rebre el suport d’una empresa de la importància d’ASISA suposa una doble i enorme satisfacció: per una banda, no cal dir-ho, la dotació econòmica ens ajuda a millorar i créixer esportivament però també, i sobre tot, suposa un reconeixement molt important al nostre model de club esportiu.

En efecte, per aconseguir la confiança d’ASISA han estat claus els nostres actius més preuats, entre ells:

  • El model centrat en la base i el planter, que es veu reflectit en la nostra estructura d’equips
  • La nostra aposta pel bàsquet femení, amb pràctica paritat entre equips femenins i masculins
  • La col·laboració no invasiva amb les escoles de la nostra ciutat, com una inversió de futur pel foment del bàsquet, que va molt més enllà dels interessos particulars de club
  • El tracte proper i directe amb les famílies
  • La nostra reputació de respecte a les entitats amb què competim per talent, amb l’adhesió al Codi Ètic promogut per la FCBQ.

ASISA ha reconegut aquests trets en la nostra manera de fer bàsquet i la confluència amb les seves expectatives ens n’ha permès guanyar la confiança, de la qual esperem continuar sent dignes.

Esperem doncs que aquesta col·laboració sigui profitosa per ambdues parts i s’estengui en el temps, doncs serà senyal de que hem seguit duent a terme amb èxit la nostra tasca en pro del bàsquet. Moltes gràcies, ASISA, per la confiança!

SOBRE ASISA

ASISA es una companyia líder en assistència sanitària a Espanya. El fet de funcionar com una cooperativa de metges i metgesses, li aporta una clara vocació de servei al pacient y de potenciar la millora en la qualitat assistencial.

És una de les primeres companyies del sector de la sanitat privada amb més de 2.200.000 asegurats, als quals ofereix una cobertura assistencial completa:

  • 15 clíniques pròpies i una participada, més de 30 centres médics i una xarxa de 35 unitats de referència en tractaments de darrera generació, a més d’una trentena de centres oftalmològics especialitzats y clíniques dentals pròpies.
  • Més de 40.000 professionals sanitaris.
  • Una xarxa de centres concertats entre hospitals, clíniques, policlíniques, centres mèdics i col·laboradors, fins a un total per sobre de 1.000 i amb més de 30.000 llits d’hospitalització a tota Espanya.

Tot això per a donar resposta a una concepció de servei integral en la cura de la salut i amb una vocació clara d’atenció al pacient. En aquesta línia, ASISA creu en la bondat de la pràctica esportiva des de la base, i per això dóna suport a esportistes en el desenvolupament de qualitats imprescindibles en la seva formació com a persones.

El treball en equip, la superació personal i la constància són alguns dels valors que ASISA vol promoure mitjançant els patrocinis esportius. Per altra banda, l’esport és sens dubte un factor de gran ajut de cara a la millora general de la salut de qui el practica.

En aquesta línia, ASISA es va convertir ja fa anys en patrocinador oficial i proveïdor de salut d’una entitat tan representativa en el món del bàsquet com és el CB Estudiantes de Madrid.

A la foto, els components del nostre Júnior Masculí Interterritorial, clar exponent de la nostra manera d’entendre i viure el bàsquet que ens ha fet mereixedors de la confiança i el suport d’ASISA.

D’esquerra a dreta, darrere: Javi Villalba (entrenador), Mati Afán, Írial Chàrlez, Ibra Diao, Armand Llauradó, Víctor Díaz, Alejandro Calvo, Cristian Gordillo.
Davant: Abel Cañellas (cadet), Jordi Ribas, Marc Beltran, Anton Forniés, Marc Mirabal i Àngel Rodríguez


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Accessos Ràpids

logo 3 LQ

logo 3 LQ

logo 3 LQ

Entrades Anteriors