Any Nou, noves “XII Hores”

04/01/2018

Quan falten ben just quatre mesos per l’inici del nostre estimat Torneig “XII Hores” de Minibàsquet de La Salle Reus, en la seva 37a edició, l’organització ja porta temps preparant-lo. Aquest any hi hauran importants novetats que us anirem desvelant poc a poc, però ja us podem avançar que una de les més destacades tindrà a veure amb l’allotjament de participants i acompanyants. Estigueu atents.

El que ja sabreu si en sou seguidors, doncs és tradició, és que el torneig se celebrarà coincidint amb el (aquest any) pont del Primer de Maig. Concretament els dies 28, 29 i 30 d’abril i el mateix 1 de maig per les finals (de dissabte a dimarts). Molts dels clubs i equips fidels a aquesta cita (gràcies per ser-ho!) ja fa setmanes que estan pendents de les nostres notícies. L’espera s’acaba doncs estem ultimant la pàgina web oficial del torneig amb tota la informació i millores que hauran de fer més senzilla la feina dels/les coordinadors/es per tal de fer la seva reserva de places tant al torneig com als allotjaments. Tan bon punt ho tinguem enllestit, els enviarem un complet dossier amb tota la informació i, per qualsevol cosa que no quedi clara, les persones de contacte que ajudaran a resoldre totes les seves consultes.

Ja queda menys, doncs, per reviure l’emoció d’un dels tornejos amb més historial i prestigi de la seva categoria. Us hi esperem!

 


 

Cuando faltan apenas cuatro meses para el inicio de nuestro querido Torneo “XII Hores” de Minibasket de La Salle Reus, en su 37ª edición, la organización ya lleva tiempo preparándolo. Este año habrá importantes novedades que os iremos desvelando poco a poco, pero ya os podemos adelantar que una de las más destacadas tendrá que ver con el alojamiento de participantes y acompañantes. Estad atentos.

Lo que ya sabréis si sois seguidores del torneo, pues es tradición, es que se celebrará coincidiendo con el (este año) puente del Primero de Mayo. Concretamente los días 28, 29 y 30 de abril y el propio 1 de mayo para las finales (de sábado a martes). Muchos de los clubes y equipos fieles a esta cita (¡gracias por serlo!) ya hace semanas que están pendientes de nuestras noticias. La espera se acaba pues estamos ultimando la página web oficial del torneo con toda la información y mejoras que deberán hacer más sencilla la labor de los/las coordinadores/as para hacer su reserva de plazas tanto en el torneo como en los alojamientos. En cuanto lo tengamos listo, les enviaremos un completo dossier con toda la información y, para cualquier cosa que no quede clara, las personas de contacto que ayudarán a resolver todas sus consultas.

Ya queda menos, pues, para revivir la emoción de uno de los torneos con más historial y prestigio de su categoría. ¡Os esperamos!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Accessos Ràpids

logo 3 LQ

logo 3 LQ

logo 3 LQ

Entrades Anteriors