Antonio Martinez es premiat amb la Insignia d’Argent de la FCBQ

18/08/2014

El passat divendres 11.07 la Federacio Catalana de Bàsquet va premiar a l´ANTONIO MARTINEZ amb la insignia d’argent de la FCBQ.

Amb l´entrega del premi, es van citar els seus mèrits, que reproduïm a continuació:

La trajectòria del Antonio Martinez al món del bàsquet comença a la temporada 2004-2005, a través de les seves filles que van passar a formar part dels equips femenins de la secció de bàsquet del C.N. Reus Ploms.

A partir de llavors la vinculació amb el bàsquet ha estat d´una manera ininterrupuda i cada temporada d´una manera més intensa. Com a patrocinador, com a col.laborador en diferents actes i com a fidel seguidor dels equips del C.N. Reus Ploms.

No es fins el 2008, en una situació difícil per la secció i per la seva continuïtat, on decideix posar-se al front de la secció i ser el responsable de l´area econòmica. Eren temps difícils, i sens cap mena de dubte la seva gestió va aconseguir que el bàsquet sigui estant present avui als Ploms.

Arriba el 2011 i es formalitza el conveni amb el Club Bàsquet La Salle Reus, amb el que avui es coneix com el BASQUET PLOMS SALLE. L´Antonio Martinez és un dels principals impulsor d´aquest conveni, que temporada darrera temporada segueix creixent i consolidant-se. La seva labor a la Junta Directiva que dirigeix aquest projecte abarca l´area econòmica, la d´equipatges, relacions amb institucions , etc.
La seva personalitat: amable i divertida, intens treballador, amic dels seus amics, fa que sigui una persona molt estimada al seu Club.

Per part de tota la familia que formem el PLOMS SALLE la nostre més cordial felicitació!!!!!

FED.TERRIT.BASQUET 08


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Accessos Ràpids

logo 3 LQ

logo 3 LQ

logo 3 LQ

Entrades Anteriors