Acte Inaugural Reus CBC 2019

28/02/2019

Amb l’acte inaugural celebrat aquest dimarts dia 26 de febrer al marc del Saló de Plens de l’Ajuntament de Reus, s’ha donat inici de forma oficial a l’any en què la nostra serà la Ciutat del Bàsquet Català.

Sota la presidència del Sr. Carles Pellicer, Alcalde de Reus, l’acte ha comptat a més amb la intervenció dels Srs. Jordi Cervera, Regidor d’Esports, Pere Sust, President de la Fundació Catalana per a l’Esport, i Joan Fa, President de la Fundació del Bàsquet Català i de la Federació Catalana de Bàsquet. Tots ells han destacat la importància de Reus com a ciutat emprenedora, destacada per les seves aportacions a tots els àmbits de la vida social, com la política, la cultura i, dins d’aquesta, l’esport.

Al llarg dels propers dotze mesos la nostra ciutat serà doncs centre d’especial atenció pel món del bàsquet, amb un programa d’actes que ja compta amb diverses cites importants però que s’anirà completant amb la participació de clubs i entitats i sota la direcció de Reus Esport i Lleure i, per suposat, l’Ajuntament de Reus.

A les dues fotos següents (per cortesia de la FCBQ), el moment en què els representants dels nostres dos clubs rebien les respectives banderes. Pel CN Reus Ploms la seva Vicepresidenta Yolanda Giménez acompanyada pel jugador de l’Infantil Kedwall Peguero; pel CB La Salle Reus el President Armand Llauradó acompanyat per la jugadora de l’Aleví Femení Jana Gas.

També tenim la foto de grup a la qual hi podem veure part de la nombrosa representació del nostre Ploms Salle a l’acte, a banda dels ja esmentats: les jugadores del Sènior A Femení Alba Millan, Alexandra Rigal i Laura Campos; el jugador del Sènior A Masculí Alberto Bayod; els entrenadors Pere Freixes i Xose Leyenda; el Director Tècnic de Masculí Ezequiel Bàrcena, el Director Esportiu del CN Reus Ploms Dani Breva i el President de la Secció de Bàsquet del CN Reus Ploms Sergi Piquer. També, com a representant del Col·legi La Salle Reus i persona també molt vinculada al bàsquet, vam comptar amb la companyia del Joan Culsan.

Com a promotors inicials de la idea de que Reus presentés candidatura a Ciutat del Bàsquet Català, no cal dir que CN Reus Ploms i CB La Salle Reus ens sentim molt orgullosos de que finalment aquella llavor que vam plantar hagi quallat en la realitat que ahir vam començar a constatar de manera oficial.

Per nosaltres, doncs, l’entrega simbòlica de la bandera commemorativa de Reus 2019 té una rellevància important, i les dues que, respectivament en nom de CN Reus Ploms i CB Salle Reus vam recollir durant l’acte d’ahir lluiran als nostres pavellons durant tot l’any i esperem que molt més enllà.
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Accessos Ràpids

logo 3 LQ

logo 3 LQ

logo 3 LQ

Entrades Anteriors