Més enllà del Bàsquet

03/11/2016

El passat 19 d’octubre es va celebrar com cada any l’entrega dels Premis Sant Lluc, en un acte que serveix per inaugurar el curs acadèmic de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de Reus i on també es premia els millors treballs fets per alumnes o ex-alumnes de la Universitat Rovira i Virgili. Aquesta edició comptava amb una nova categoria de premis, dedicada a la recerca en Fisioteràpia, en memòria del metge i professor Rodrigo Miralles.

Com a club convençut de que el bàsquet és un important mitjà de foment de la salut i una eina educativa de gran valor, ens omple d’orgull poder anunciar que aquest premi ha estat concedit al jugador del nostre equip Sènior B i també fisioterapeuta del club, Sisco Llorach, juntament amb els altres dos autors del treball, David Pérez i Ricard Vallvé.

El treball guardonat rep el títol d’Eficàcia de la combinació de tècniques neurocognitives i propioceptives en la inestabilitat de turmell en esportistes amateur de 14 a 18 anys i en la seva realització els seus autors van comptar amb la col·laboració de diversos equips de les categories de base del club. El premi consisteix en una beca i la possibilitat de que el treball sigui publicat en una important revista científica internacional.

En nom de la família del Bàsquet Ploms Salle Reus, la nostra més cordial enhorabona als guardonats, en especial i per raons òbvies al Sisco Llorach, i esperem que aquest sigui el primer de molts èxits.

A la foto que acompanya la notícia hi trobem el Sisco (a la dreta) amb un dels seus companys guardonats i la Dra. Maria Rull, vídua del Dr. Miralles, qui els va fer entrega del certificat acreditatiu del premi.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Accessos Ràpids

logo 3 LQ

logo 3 LQ

logo 3 LQ

Entrades Anteriors