100 km i una Causa

11/03/2016

En tant que club nascut de l’Escola i sempre compromès amb els valors i la solidaritat, el CB La Salle Reus ha col·laborat amb l’equip que, en representació de La Salle Reus, participarà a la cursa Trailwalker d’aquest any 2016, organitzada per Intermón Oxfam.

L’OxfamTrailwalker és una marxa solidària per lluitar contra la pobresa, que se celebra a 13 països de tot el món. És l’únic ultratrail amb motivació triple: repte personal, en equip i per combatre la fam.

El repte esportiu consisteix a recórrer 100 Km en menys de 32 hores en equips de sis persones. D’elles quatre són les que de fet caminen: Carles Lucas i Sergi Pascual (professors i entrenadors de l’escola de bàsquet), Isaac Lucas (ex-jugador del CB Salle Reus) i Carlos Garrido (professor de l’escola) i les altres dues fan de suport: Txell Rodríguez i Empar Verge, professores.

El repte solidari és que cada equip que hi vulgui participar pugui aconseguir un mínim de 1.500 euros de donatius, amb els quals es dóna suport als més de 400 projectes que Oxfam Intermón desenvolupa a tot el món. Tot just avui l’equip ha aconseguit arribar als 1500€ requerits i per tant s’assegura la seva participació.

Si en voleu més informació i/o participar en ajudar-los a aconseguir el seu projecte podeu començar visitant la pàgina web:

http://trailwalker.oxfamintermon.org/ca/equipos/ficha/BCN2016/G41/la-salle-reus

A banda de donatius de la quantia que desitgeu, una de les col·laboracions més senzilles que podeu fer és enviar un SMS amb el text “TW G41” al 28018. Per cada missatge enviat l’equip rebrà 1,20€ (import íntegre de l’SMS).

Desitgem molta sort a l’equip de l’escola i els felicitem per la seva iniciativa.

Foto Sergi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Accessos Ràpids

logo 3 LQ

logo 3 LQ

logo 3 LQ

Entrades Anteriors