Victòria en la prorroga del Júnior 95B

06/05/2013

CBM Salle Ploms 95B 68   —-  Promo Becervi CB Alcanar Blau 58

Partit fluix en un Pavelló, el Joan Sirolla, ja escalfat pels primers calors de la primavera. Un partit que a priori havia de esser de tràmit es va embolicar  fins a haver d’arribar a la prorroga.

Primera part. Primera meitat de la part mes que fluixa amb un marcador que no avança 3-4. L’Alcanar mante l’avantatja fins a escassos segons del final.Tot es molt irregular i lo mateix no fiquem cap tir lliure que fem dos tandes seguides amb els quatre punts aprofitats  que ens situen a 19 segons del final a 11-11. Un altre tir lliure ens dona la victòria d’aquesta part per la mínima 12-11

Segona part. Sortim amb ganes però molt descentrats i a l’Alcanar li entren els tirs a cistella lo que fa que al minut7:22 encara estiguem per sobre a un punt 18-17. Nosaltres comencem a perdre pilotes i als del Montsià els entren la majoria dels tirs lliures i  triples que llancen aconseguint rebassar-nos al marcador al minut 1:07 a 23-24. Una cistella reusenca i un altre triple de l’Alcanar tanquen la part amb victòria dels canareus 25-27 (parcial de 13-16).

Tercera part. En aquesta part les coses es compliquen, encara mes, des de bon començament amb un 3+1 de  l’Alcanar  que amplia l’avantatja que es mantindrà durant tota la part gracies novament a  un gran promig d’encerts en tirs lliures i triples. Nosaltres ens deixem arrossegar amb el seu joc sense arribar a imposar el nostre en cap moment. Gran desastre reusenc  aquesta part que acaba a 34-41 (parcial, de 9-14)

Quarta part. Fa falta esperar fins al minut 7:53 per que el marcador es mogui gracies a un triple reusenc  que sembla donar-nos ànim per remuntar  amb  tres cistelles seguides ben ficades que porten al marcador a 44-45. Aconseguim empatar a 46 però l’Alcanar  amb un triple. Queden 2:36 minuts i les coses no estan aclarides i , ara, tot es jugarà en un duel de tirs lliures. Fiquem dos, l’Alcanar fica dos mes 50-51. Nosaltres fiquem un i empatem 51-51. Cistella canarenca a 57 segons 51-53 i a falta de 42 segons una cistella  reusenca atura el marcador en un empat final a 53 (parcial de 19- 12).

Prorroga. Agafem la iniciativa des d’un primer moment ficant quatre cistelles seguides davant un Alcanar que es veu totalment rebassat i el partit acaba amb victòria reusenca a 68-58 (parcial de 15-5)

Hem guanyat i mantenim la lluita per assegurar la segona posició.