Victòria en el derbi provincial del Júnior 96 A

04/11/2012

ADT  55  —-  Salle Ploms Júnior 96 A

Partit molt dur, com ens tenen acostumats aquests derbis, donat que el factor emocional hi juga un paper molt important.
La primera part ha estat caracteritzada per les alternances en el domini del partit. Els de Reus comencem endollats, agafant rebots i sortint contraatac, però poc a poc els locals van remuntant, molt motivats, amb encert en el triple. Els nostres amb molts nervis, que provoquen errades tant en defensa com en atac. L’avantatge de l’ADT al final del primer quart ho demostra tot. En el segon quart continua la precipitació i el poc encert. Fins el minut 4 no s’aconsegueix igualar el marcador, amb molta pressió per part dels locals que no han posat les coses fàcils en cap moment. Continuem per damunt tot el marcador, però sense acabar de dominar el partit, perdent moltes pites i sense rematar a cistella. Abans de la mitja part un triple dels locals, que estan a 3 punts per sota, demanen temps mort i jugada de pissarra sense èxit.
Després del descans els de Reus surten a tope, però els de Torreforta de seguida igualen el lluminós. Els nois avui estan espessos, com el temps. Al final del tercer quart recuperem gràcies a l’encert en tirs lliures, i més intensitat en defensa. En l´últim quart continuen les imprecisions per totes dues bandes, nervis… Partit tallat constantment per les nombroses faltes. En tres contraatacs marxem d’11 punts en el marcador. Seguim dominant però sense brillar en el joc. Molta tensió i nervis a la pista, al final del quart tornem a perdre avantatge per la pressió local, però suficient per aconseguir la victòria.
Parcials: (15-10), (24-27), (35-43) i (55-60)
Fotos: Francesc Blasco
Crònica: Carles Rué

Accessos Ràpids

logo 3 LQ

logo 3 LQ

logo 3 LQ

Entrades Anteriors