Victòria en el darrer partit de la fase regular a Sabadell

27/05/2012

C.N. Sabadell  54 – PUSA Cadet 96 A  68

Aquest passat dissabte els nois del cadet 96 A van jugar el darrer partit de la fase regular. No va jugar el seu millor partit, però aquesta victòria fa que s’hagin classificat com a primers de grup. Ara queda l’encreuament de semifinals, el cap de setmana vinent, amb l’avantatge de jugar el segon partit a casa, per poder optar a la final a quatre d’aquesta categoria.
Primer quart
El partit comença amb una mica de desconcert dels locals, la qual cosa els nois aprofiten per posar-se per davant en el marcadore. Poc a poc els de Sabadell es van entonant, sobretot en els triples i aconsegueixen capgirar el marcador 11-9. Amb un triple del Marc Domingo empatem el partit. Es manté la igualtat, però una personal al nostre favor i el triple en últim segon de l’Aleix Rué des de mig camp ens dona l¡avantatge al final del quart: 13-17.
Segon quart
Seguim dominant, el rebot defensiu es nostre, amb una bona defensa, tot i que en atac no estan massa encertats, però anem anotant. Final del quart esbojarrat per dos costats, mitja part 19-31.
Tercer quart
Els de Reus surten molt endollats, parcial 0-6. Seguim dominant però van àssant els minuts i els nois es relaxem força, sort que l’avantatge en el marcador és alt. El quart acaba amb el marcador a 37-55
Últim quart
Raul canvia els 5 jugadors, pero continuem poc intensos. Poc a poc van despertant, pero ens tornem a relaxar, força irregulars tot el partit… El de Sabadell van fent el seu joc i retallen una mica la distància en el marcador, els de Reus juguen amb presses sense tenir-ne. Final del partit 54-68

Felicitar als nois pel primer lloc i encoratjar-los per a la fase final del proper cap de setmana.