Victòria del Júnior 96 A en el bressol del bàsquet català

21/10/2012
AB BADALONA — SALLE PLOMS 96 A
Aquest passat dissabte per la tarda anem a jugar a un emblemàtica pista, el Pavelló Països Catalans de Badalona, on jugava antigament el Joventut, lloc de culte i bressol del bàsquet català.
Partit estrany i poc vistós en general, amb moltes imprecisions per totes dues bandes.
Els nois del Salle Ploms surten dominant, destacant en els rebots ofensius, tot i que sense rematar a cistella, poc encertats. Força intensos en defensa, i dominant també els rebots defensius. Una mica despistats en els darrers minuts, cosa que fa que els locals s’apropin en el marcador. Un triple de l’Aleix Rué al final del quart fa que mantinguem una mínima avantatge en el marcador.
El segon quart destaca la defensa asfixiant dels visitants, però continuem una mica adormits en atac, es manté la diferència i la igualtat. Poc a poc els locals es van entonant  i els de Reus van a menys, amb molta precipitació i errades en les passades. Però un triple del Marc Martínez i una major intensitat en el joc d’equip al final del quart, ens permet agafar una mica de distància de punts.
Durant la segona part continua la mateixa tònica, mantenint la diferència, molt bona defensa dels de Reus, però podríem estar millor en atac. Els locals van aguantant, amb algunes bones jugades en atac, amb assistències vistoses. El darrer quart, encert en els triples (Ricard Gené), però amb un joc general ple d’errades, nervis i precipitació.
Parcials: (10-12), (18-27), (31-42) i (42-54)
Crònica: Carles Rué
Fotos: Francesc Blasco

Accessos Ràpids

logo 3 LQ

logo 3 LQ

logo 3 LQ

Entrades Anteriors