Victòria del Júnior 95B davant del líder

21/04/2013

CBM Salle Ploms 95 B 57  —  AD Torreforta A 47

Ho heu somniat i ho heu fet realitat. Ja no es pot dir que esteu de ratxa,  això es que sou un bon equip  en fase de consolidació i amb molt d’orgull.

Primera part. Comença aquesta prova de foc amb els primers cinc minuts  amb menys sort de tota la temporada. Desprès de mes de 7 jugades i els seus corresponents tirs no ens entra res, mentrestant el Torreforta  aconsegueix 7 punts. Inaugurem el nostre marcador  amb un triple i desprès fiquem dos tirs lliures seguits (anem al reves de lo habitual). Amb una bonica jugada  de tirs a “cercle passat” fem tots els punts que havíem de fer en aquesta part poc “alagueña” acaba  a 7-11.

Segona part. Inaugurem el marcador amb un contraatac, però de seguida el ADT fica un 2+1 . D’aquesta manera l’avantatja Tarragonina va augmentant fins al minut 4 que estem a  13-18  on dues jugades seguides reusenques escorça la diferencia a la mínima que es mantindrà fins al final a 20-22 (parcial de 13-11).

Tercera part. El ADT juga ràpid amb intensitat i força , encara que a vegades li falta precisió i encert en el tir. El Salle-Ploms comença al llarg d’aquest part a agafar el ritme i les regnes del partit i al minut  5:42 empatem a 27, el ADT ens torna a sobrepassar i en 20 segons mes tornem a empatar a 29. A partir d’ara, ja si, es manté l’avantatja reusenca fins al final a pesar els intents continuats del ADT d’avançar-nos al marcador. Una pilota robada i encistellada del Salle-Ploms tanca la part a 36-31 (parcial de 13-20).

Quarta part. El ADT redobla la seva energia i joc però els de Reus estan molt segurs i, a pesar que de vegades cauen en l’acceleració que vol imposar el ADT, mantenen tota la part una avantatja suficient per assegurar un bon desenllaç, que es produeix a 57-47 (parcial de  21-16).

Gran partit i  bon espectacle

Enhorabona a tots, moltes gracies al Albert Charlez per assistir-nos tan sàviament a la banqueta i una rapida i bona recuperació al Jan Penedes, al que li dediquem aquesta victòria.