Victòria del Júnior 95 B per tancar l’any

17/12/2012

CB Salle Ploms Júnior 95 B  60   —   CBTarragona 1 Blanc 57

S’acaba l’any i la classificatòria, juguem l’últim partit  contra el CBTarragona on no ens juguem gran cossa, dons la sort esta “echada”  o sigui que nomes ens ho hem de passar be i gaudir.

Primera part. Joc molt igualat a la pista, encara que La Salle-Ploms  va anar per davant al marcador  la majoria del temps. Tot sembla entrar per part de tots dos equips desprès d’unes jugades vistoses i fluides. En definitiva vam passar  una bona estona veient aquest temps. A falta de 14 segons intentem la ultima jugada que no entra i tanquem la part a 17-16

Segona part. Ens disposem a seguir gaudint del partit però ara el ritme ha canviat i les errades s’apoderen del joc. El ritme s’accelera molt i un Temps Mort als 7:33 minuts intenta relaxar una miqueta el joc sense acabar d’aconseguir-lo. El joc dels tarragonins esta desfet i l’encert a cistella els hi ha abandonat fins al punt que han de esperar a meitat de part per fer punts quan nosaltres ja portem sumats 11 punts , minut 5:23  28-18. Davant de l’avantatja que portem perdem precisió i comencem a cometre errors, sobretot en els passes. Per sort els del CBT no son capaços d’aprofitar aquesta situació i mantenim la diferencia fins a al final a  35-24 (parcial de 18-8).

Tercera part. Comença  la part i la retallada de diferencia al marcador que, desprès d’uns minuts amb falta d’atenció ens porta al minut 6:28 a 40-34. Temps Mort , sortida a pista  i dos contraatacs rapidíssims ens situen de nou a 10 punts de diferencia però el nostre joc està  anant a menys  i el CBT colla cada vegada mes davant d’un àrbitre que “pega mes bandejos que un vaixell a la deriva”. Conforme nosaltres ens desinflem el Tarragona pressiona mes  i així estem al minut 2:10  per sota al marcador a 44-46 desprès d’un triple tarragoní. Defensem una miqueta mes bé el que queda de temps aguantant les envestides del contrari i a 14 segons pel final fiquem una cistella que permet acabar la part empatats a 46 (parcial desastrós de 11-22).

Quarta part. Torna el joc boig a la pista del Salle-Ploms i la pilota passa de ma en ma com si tingues vida pròpia. Un CBT desitjos de guanyar inaugura el tauler i es col·loca de nou al davant. Fica un fica l’altre, empatant i desempatant de manera constant fins al minut 4:51 on ens col·loquem per davant a 54-52. El Tarragona ens torna a empatar a 54 amb un joc fort i encertat en el tir i molt fort en la pressió home a home. L’àrbitre xiula mes o menys depenent del moment, a pesar del qual aconseguim , no sense nervis i incertidumbre, tancar el partit amb una victòria a 60-57 (parcial 14-11).

Últim partit amb bons moments i nervis (un clàssic) per acomiadar l’any 2012 ara a descansar menjar torrons, fer vida familiar, brindar per un Any Nou ple de salut i  tranquil·litat que es el que us desitgem des d’aquí a tots per aquestes festes.