Victòria d’un gran equip, el Júnior 95B

18/11/2012

CBM Salle Ploms 95 B 68 — CB Torredembarra 55

Juguem davant el CB Torredembarra líder del nostre grup amb el que a casa seva vam perdre per 26 punts. Aquest era un test per valorar la evolució del equip i el resultat ha sigut un “Excel·lent”.

Primera part. Des d’un bon començament el Salle Ploms es fa càrrec del domini del camp i el marcador fent un joc molt seriós i aposentat. D’aquesta manera  el Torredembarra  es troba amb un contrari que ha sortit al camp amb esperit de guanyador i no troba el seu lloc adient. Tanquem una molt bona part a 18-8

Segona part. Els de la Torre comencen a apretar fort i  la distancia es va escorçant fins a 4 punts al minut 8:50 (19-15). Temps Mort i tornem a jugar i a dominar la pilota de manera que aconseguim  allargar la distancia fins als 10 punts, del començament de part, al minut 5:10  a 28-18. Estem veiem el nostre millor joc de tota la temporada amb el que arribem a 1:36 minuts del final a 35-23 . Ara un contraatac ràpid dels de la Torre i dos encerts de tirs lliures reusencs tanquen la part a 37-25 ( parcial de 19-17)

Tercera part. Desprès del descans  el Torredembarra  mostra una intensitat fins ara no vista, amb una pressió en defensa que ens dificulta puntuar però con un baix encert en el tir lo que no els permet treure redits al seus esforços. A nosaltres ens falta l’impuls que hem demostrat fins ara, possiblement per l’efecte relaxant de la amplia avantatja D’aquesta maner el Torredembarra comença una lenta  però implacable remuntada  davant d’una Salle que sembla anul·lada per la pressió del contrari. El moment culminant arriba al 3:02 on el Torredembarra aconsegueix passar al davant per la mínima 39-40  (portem 2 punts contra 15, això ho diu tot). Una cistella i un triple ens tornen a donar aire i avantatja així com dos tirs lliures ben aprofitats que van ser fonamentals per la victòria final. Final de la part a 46-40 (parcial de 9-15)

Quarta part. I com així es el Basquet i veiem el que ha passat en la part anterior tot es possible fins al final. El Torredembarra surt amb les mateixes ganes de la part anterior però ara els nostres surten mes despejats  i lluitadors gracies a lo que tornem a posar la diferencia en 10 punts al minut 7:34, 53-43. Rebem moltes personals fruit de la enorme pressió per lluitar la pilota del Torredembarra. Una tècnica xiulada contra el Salle-Ploms i una cistella es torna a posar a 5 punts de diferencia però ara, a 6 minuts del final. A pesar de anar al darrere al marcador el Torredembarra no perd en cap moment les ganes i la intensitat al joc per tal d’aconseguir la victòria, el qual es molt lloable. A partir d’ara  l’encert en els tirs lliures tenen molt a dir  i en aquest cas estem aconseguint un molt bon percentatge d’encerts (a mes dels triples que fiquem, tot ajuda).

Una cistella a 9 minuts del final mou per ultima vegada un marcador que ens ha sigut propici pràcticament tot l’encontre que acaba amb una celebrada victòria reusenca a 68-55 (parcial de 22-15).

Enhorabona equip  (jugadors i entrenador) heu fet un gran partit davant d’un gran rival , veieu com es possible si lluiteu i us ho creieu?