Vam perdre el tren de la victòria

02/12/2012

Climasol Roser 71   — Júnior 95A  55

Matí molt fred, viatge a Barcelona capital (la primera vegada). Juguem a casa del Climasol Roser tercer classificat de la lliga i equip que només ha perdut un partit a casa, a més nosaltres tenim quatre baixes; Aleix, Fernando, Dani Muñoz i Arnau Esparza, el Marc Olivares ve tocat, però tenim l’ajuda de dos jugadors del Júnior 95B, Julià i Álvaro, per reforçar el joc interior.

La pista del Roser està situada dins l’Antiga Estació de França, edifici molt maco però pista de joc impresentable, no m’estranya que costi tant guanyar aquí.

Inici de quart molt igualat, inclús anem per davant en varies ocasions 5-7, 12-13, però en els últims segons el Roser aconsegueix capgirar el marcador 16-13, hem perdut moltes oportunitats de agafar avantatja al marcador i això és paga molt car.

Segon quart, les coses continuen pel mateix camí, no estem fent un bon partit, la intensitat és bona, però l’encert davant cistella és baix, només el joc interior dona algun fruit, perquè els triples i els tirs lliures no funcionen, amb tot això el Roser agafa avantatja al marcador 31-22, parcial del quart 15-9  (hem perdut el tren de la victòria) .

Tercer quart, dues cistelles visitants donen una mica de esperança 31-26, però el Roser amb una pressió asfixiant i un joc molt fort (quines garrotades s’han vist i sentit), torna a agafar el control del marcador i poc a poc es situa 13 punts per sobre nostre 47-34, parcial 16-12.

Darrer quart, ha estat el quart amb més puntuació, on hem pogut veure bons instants de basquet, els nostres Júniors han començat una pressió que ha permès robar algunes pilotes i fer varies cistelles, un triple i més encert en els tirs lliures ens ha permès apropar-nos mínimament en el marcador 60-51 a falta de 3 minuts, un triple i dues cistelles seguides del numero 8 local ha trencat qualsevol il·lusió visitant 67-53, d’aquí al final poca historia més marcador total 71-55.

Era un partit que contàvem en perdre’l, però després del que hem vist, queda la sensació que a casa, amb l’equip complert, podem guanyar, això serà el 20 d’abril del 2013, però aquesta és la meva sensació. Pròxim partit a casa davant un rival directe que porta les mateixes victòries que nosaltres, aquesta és la nostra lliga !!.

Finalitzat el partit hem dinat tots plegats, hem passat una estona divertida, el dinar no ha sigut de 5 “estrelles”, però la companyia si…..i el servei insuperable !!!!!!!!.