Una altre partit guanyat gràcies a una gran defensa

22/01/2013
Salle-Ploms 96 A 60 – Grup Barna 43
Sembla que les vacances de Nadal han anat bé als nois, doncs l’equip està endollat i encadena dues victòries seguides que els posen en el segón lloc a la classificació general del grup.
Primera part
Comença el partit amb molta igualtat i un ritme molt intens, però els de Barcelona estan més encertats i dominen el marcador en els primers minuts. Poc a poc anem remuntant, posant-nos per davant al final del quart (19-15).
En el segon quart, els nois s’han relaxat una mica. La precipitació, menys intensitat i poc el encert en el tir fan que l’equip visitant guanyi el parcial  anant al descans amb un 26-27 en el marcador.
Segona part.
Els nois surten a lluitar amb força, amb contraatacs i encert en els triples. Tot i així, al final del quart hi torna a haver una mica menys d’intensitat que fa els visitants retallin distàncies. 38-34 al final del tercer quart. En el quart i últim ha arribat la sentència, els nois han realitzat uns minuts de molt bon bàsquet, sobretot en defensa i també gràcies a l’encert en els triples, ens distanciem en el marcador, arribant a un resultat final de 60-43.